GNR8 - Student Generated Media

»

Nederland

»

Diemen

»

GNR8 Amsterdam

Werkplekdetails GNR8 Amsterdam Bewerk werkplekdetails

Aantal mensen 2-10
Over deze werkplek We zijn een team van vijf: een coördinator en vier studenten die werken aan verschillende projecten voor de creatieve industrie. Dit doen we vanuit de bibliotheek van Inholland Diemen.
Omdat dit een leerwerkbedrijf is, zijn we heel erg gericht op de ontwikkeling van studenten. Zo bieden we ze netwerkmeetings, workshops en koppelen we ze (indien nodig) aan onderzoekers voor hun projecten.
Af en toe houden we op vrijdag middag een borrel, of als het leuk is op andere dagen.
Talen Nederlands
Tags Amsterdam, Diemen, media, leerwerkbedrijf, stage, GNR8, internet, events, Inholland
Adres Wildenborch 6
1112 XB
Diemen
Nederland | Kom hier
Telefoonnummer 06 - 54 79 32
Email adres
Openings-/werktijden
Maandag09:30 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
ZaterdagClosed - Closed
ZondagClosed - Closed

Bedrijfsdetails GNR8 - Student Generated Media Bewerk bedrijfsdetails

Bedrijfsnaam GNR8 - Student Generated Media
Opgericht 2006
Land van oorsprong Nederland
Slogan Student generated media
Missie GNR8 wil de eerste keus zijn voor bedrijven en organistaties die hulp, advies en uitwerking nodig hebben bij het toepassen van (nieuwe) media ontwikkelingen en ideeën ten behoeve van hun bedrijfsvoering.
Producten/
diensten
We bieden voor studenten de mogelijkheid mee te draaien in een bedrijf om zo te leren over ondernemerschap binnen de media en communicatie industrie.
We werken met verschillende vormen van media. Zo doen we aan o.a. webdesign en webdevelopment, maar maken we ook videos.
Tags GNR8, Amsterdam, Diemen, Rotterdam, DenHaag, leerwerkbedrijf, media, internet, events, communicatie, Inholland, stages
Over dit bedrijf GNR8 (uitspreken als generate) is HET leerwerkbedrijf van Hogeschool Inholland dat zich richt op innovatie en ondernemerschap in media en communicatie. Wij werken met een multidisciplinair team van studenten die, in de vorm van stage, minors en afstuderen, opdrachten uitvoeren voor bedrijven uit veelal de creatieve industrie.
Ons doel is om de samenwerking en netwerkvorming tussen de creatieve industrie en Hogeschool Inholland te stimuleren. Doordat studenten van verschillende opleidingen samenwerken zijn ze in staat om 'out of de box' te denken en projecten te realiseren. Vanuit het mbo en hbo bekleden studenten o.a. functies als: office manager, algemene projectmedewerker, interaction designer, vormgever, webprogrammeur en AV productie medewerker.
In totaal heeft GNR8 vier vestigingen: We zijn begonnen in Haarlem. Drie jaar later opende het de deuren van een tweede vestiging in Amsterdam en sinds September 2010 hebben we ook een vestiging in Den Haag en Rotterdam.
Website http://www.gnr8.nl/
Blog http://www.gnr8.nl/
Facebook http://www.facebook.com/GNR8media
Twitter http://www.twitter.com/#!/gnr8media
LinkedIn http://www.linkedin.com/groups?gid=148240&trk
Dingen die we graag samen doen
...

Onze interesses/inspiratiebronnen en favoriete spullen/producten

...

Hoe je hier komt