Hartwerkers: Annemaaike Serlier-van den Bergh – kinderpsycholoog om talent te kunnen ontwikkelen

Elke twee maanden brengen we een korte film uit over een Hartwerker. Iemand die werkt met passie en liefde – en die daar verschil mee maakt. Vandaag #4 in de serie, op een spiksplinternieuwe website!

Naast korte films vind je nu ook verhalen op Hartwerkers.nl.
Over mensen die ons inspireren en die jou inspireren. Als je een Hartwerker kent kan je die namelijk aandragen. Zodat wij je verhaal over die persoon kunnen delen. Meer weten? Check Hartwerkers.nl en laat van je horen!

Over de laatste film:
Annemaaike Serlier heeft nooit anders gedaan. Vanaf het moment dat ze klaar was met school is ze bezig geweest met psychologie. En ze heeft een prachtige fascinatie voor kinderen. Want die zijn zo kwetsbaar en tegelijkertijd zo krachtig…

Annemaaike gelooft in ‘anders zijn’. En dat de diagnose van een ‘leerstoornis’ alleen handig is als je er ook een aanpak voor krijgt. Één die kinderen weer laten dromen en waardoor ze weer zin krijgen. Want als je jezelf mag zijn ontwikkel je je beter.

Dit is de vierde film die we samen met Hemels van der Hart maakten en die vanaf vandaag op Hartwerkers.nl is te zien.  Want mensen die van hun werk houden maken verschil. om wat ze doen maar om hoe ze het doen. Zij inspireren ons, en door die inspiratie te delen kunnen ze meer mensen raken. Dat is leuk, en ook een beetje nodig. Want als iedereen de Hartwerker in zich buiten kan laten spelen… nou, bedenk zelf maar hoe mooi dat is.


 To change this standard text, you have to enter some information about your self in the Dashboard -> Users -> Your Profile box.