Wij gaan fris 2013 in met een bijzondere nieuwjaars-ontmoeting. Doe je mee?

De apocalypse was geen apocalypse. Maar dat er dingen veranderen staat vast. En dat die veranderingen mooi zijn, is een kwestie van kijken. Dus we nodigen je graag uit om even stil te staan. Voor een moment van helderheid, energie en beweging. Voor een andere blik op het concept ‘waarde’. En om bijzondere mensen te ontmoeten!

15 januari 15:00 – 18:30 uur, in de Amsterdamse speeltuin van WOVOX

Adres: Paalbergweg 11, 1105AG Amsterdam
Bereikbaarheid: gratis parkeren of 5 minuten lopen vanaf metro-/treinstation Amsterdam Holendrecht

Waarom?

Om bijzondere mensen bij elkaar te brengen: daarmee ontstaat altijd iets moois.

Programma:

1. Een moment van energie, helderheid en beweging.
Bij elkaar komen kan heel leuk zijn, zeker als je ook nog eens contact kan maken. Met jezelf bijvoorbeeld. Maar ook met anderen natuurlijk. Sigrid Boelens komt hier ruimte voor maken. Zij is ondernemer (check Bureau Boel), een beetje gek (vooral op taart) en ze gelooft dat iedereen briljant is.

Wij hebben haar kort geleden leren kennen als een fantastisch, energiek en bijzonder persoon. En we vinden het heel gaaf dat ze deze workshop komt doen. Waarin alles mag en niks moet. En waarin ze je uitnodigt je persoonlijke kwaliteiten uit te lichten. Want zo leren we elkaar tenminste echt kennen. Durf je iets moois over jezelf te ontdekken?

 

2. DADARA: een waanzinnige kijk op de waarde van geld.
Kunstenaar Dadara richtte in 2011 de Exchangibition Bank op, een prachtig project met een verfrissende blik op ons huidige financiële systeem. Hij komt ons de kleurrijke wereld van een nieuwe munteenheid tonen. Ook hij laat ons stilstaan bij de waarde van geld. En überhaupt het concept van ‘waarde’. Wij vinden dit heel bijzonder en leuk, en laten je graag verrassen!

3. Borrel met THAILICIOUS FOOD AND DRINKS!

Met dank aan de leukste en lekkerste Thai die we kennen.

Meer weten? Ben je er bij? Neem je iemand mee? Stuur ons een mailtje of bel naar +31208208217.


 Mede-oprichter van WOVOX.com. Ik geloof dat het kan, een droombaan voor iedereen. Ik vind het leuk om verhalen die me inspireren te delen. En ik geniet van mensen die doen waar ze van houden. They are the change agents!