Fantastische Werkplekken: nu een kijkje in de keuken krijgen samen met The Next Web (whoot!)

Vanaf vandaag zullen we maandelijks een kijkje in de keuken mogen nemen bij de meest vette bedrijven over de hele wereld, op The Next Web, een van de meest gelezen blogs op het internet. Wat natuurlijk geweldig is!

En hier is onze eerste: 13 of the finest workplaces in Amsterdam (thuis eerst) :-)
Met een woonschip, de achterkamer van een wijnhandel en natuurlijk het kantoor van TNW.
Klik hier om de post te lezen op TheNextWeb.com.

 

Wat komt eraan? Berlijn.
Volgende maand  zal je ons een virtuele tour door Berlijn’s grootste, kleinste en meest beroemde en onbekende werkplekken zien nemen. Wil je ons vertellen welk kantoor wij in welke stad moeten bezoeken? Voel je vrij om je ideeën te mailen of in de reacties te plaatsen.


 To change this standard text, you have to enter some information about your self in the Dashboard -> Users -> Your Profile box.