WOVOX in één minuut uitgelegd, met superduper animatie, twee maal:-)

Als ik meer tijd had zou ik een kortere brief schrijven.

We weten niet meer wie dit als eerste zei, maar voor ons is klopt ‘ie als een bus. Dus hebben we de tijd genomen om een WOVOX promo-video te maken. Om ‘em kort te krijgen. En toen dat niet lukte, gingen we vals spelen.

Hoe leg je WOVOX in één video uit aan twee groepen gebruikers? We hebben ons er even over gebogen, en toen gezegd ’Screw it, let’s two it’.

Nu hoeven we nooit meer iets te vertellen: we kunnen dit gewoon laten zien! Nu nog even bedenken waar we ze op de website gaan zetten.

Muziek: Jahzzar – Shine, onder een Creative Commons BY-SA licentie

Heel veel dank!

  • Anlieka Marconi, voor je creatieve geest en volharding (tekeningen en camera).
  • Thierry Vrakking, voor meedraaien (camera) en bewerken.
  • Mikko Vos, voor het opnemen van de voice-over!
  • Sam Huisman, voor het nog net even beter maken van de voice-over.

 Mede-oprichter van WOVOX.com. Ik geloof dat het kan, een droombaan voor iedereen. Ik vind het leuk om verhalen die me inspireren te delen. En ik geniet van mensen die doen waar ze van houden. They are the change agents!