Hartwerkers: Thijs Heslenfeld – ‘Gewoon doen, ook als je omgeving dat een heel slecht idee vindt’

Elke twee maanden brengen we een korte film uit over een Hartwerker. Iemand die werkt met passie en liefde – en die daar verschil mee maakt. Vandaag #3 in de serie.

Zeven jaar geleden stapte Thijs definitief over van commerciële teksten naar fotografie. Zijn omgeving vond dat een heel slecht idee, want hij wist toch wat hij had en dat verdiende toch goed? En op een bepaalde manier had die omgeving misschien ook wel gelijk. Maar zo voelt Thijs het niet.

Dit is de Derde film die we samen met Hemels van der Hart maakten en die vanaf vandaag op Hartwerkers.nl is te zien.  Met dit project vertellen we verhalen van mensen die vanuit de liefde voor hun werk verschil maken. Niet om wat ze doen maar om hoe ze het doen. Zij inspireren ons, en door die inspiratie te delen kunnen ze meer mensen raken. Dat is leuk en ook een beetje nodig, want als iedereen de Hartwerker in zich buiten kan laten spelen… nou, bedenk zelf maar hoe mooi dat is:-), Fijne dag!


 To change this standard text, you have to enter some information about your self in the Dashboard -> Users -> Your Profile box.