Hartwerkers: Jolanda Holwerda – werk en moederschap gaan wel degelijk samen

Onderdeel van een serie over mensen die doen waar ze oprecht gelukkig van worden, vanuit passie en met liefde voor hun vak – en die daar verschil mee maken.

‘Werkende moeders’ is een contradictio in terminis. Tenminste, dat vond Jolanda’s huisarts toen ze met een burn-out bij hem aanklopte. Zelf had ze daar andere ideeën over. En die verspreid ze inmiddels via het door haar opgerichte Lof Magazine. Ontdek in 2:30 min. waarom, en laat ons weten wie jouw Hartwerker is via de website

Voor een persbericht, klik hier.

Dit is de tweede film die we samen met Hemels van der Hart maakten en die vanaf vandaag op Hartwerkers.nl is te zien.  Met dit project vertellen we verhalen van mensen die vanuit de liefde voor hun werk verschil maken. Niet om wat ze doen maar om hoe ze het doen. Zij inspireren ons, en door die inspiratie te delen kunnen ze meer mensen raken. Dat is leuk en ook een beetje nodig, want als iedereen de Hartwerker in zich buiten kan laten spelen… nou, bedenk zelf maar hoe mooi dat is:-), Fijne dag!

 


 To change this standard text, you have to enter some information about your self in the Dashboard -> Users -> Your Profile box.