Hartwerkers: Wayne Lynch – schepper van surfboards en vat vol levenslessen

Onderdeel van een serie over mensen die doen waar ze oprecht gelukkig van worden, vanuit passie en met liefde voor hun vak – en die daar verschil mee maken.

Wat doe je als je beroemd wordt met datgene wat je het leukst vind om te doen? Jezelf er in verliezen, of blijven surfen op de golven die het leven je toesmijt. Korduroy.tv (‘a website spreading digital Aloha’) maakte een prachtige korte film over Wayne Lynch en zijn reis door de grillen van zijn bestaan. 

Met dank aan Joeri Borst voor de tip! Foto: Wayne Lynch door Revo Ambassador Wayne Lynch op Flickr.

In samenwerking met Hemels van der Hart, met trots: check Hartwerkers.nl.


 Mede-oprichter van WOVOX.com. Ik geloof dat het kan, een droombaan voor iedereen. Ik vind het leuk om verhalen die me inspireren te delen. En ik geniet van mensen die doen waar ze van houden. They are the change agents!