Mooie werkplekken: Art. Lebedev Studio

Iedere week staat er weer een nieuwe werkplek van de week artikel op NUzakelijk, onderdeel van nu.nl. Voor meer informatie over de gekozen werkplek wordt hier een iets uitgebreidere versie geplaatst.

Elke week een inspirerende werkplek, ergens op de wereld. Deze week: Art. Lebedev Studio in Moskou.

In het hartje van Moskou zit één van Ruslands grootste ontwerpbureaus. Art. Lebedev Studios is gespecialiseerd in industrieel-, grafisch-, web- en interface design.  Ze proberen zo simpel, elegant en praktisch mogelijke oplossingen voor hun klanten te vinden.

Voor de werknemers zijn principes erg belangrijk. Daarom zullen ze nooit werken voor particulieren, politieke partijen, religieuze organisaties en mensen met een tegenstrijdige visie. 

Het kantoor zelf is een gigantische collectie van spullen die door de jaren heen verzameld zijn. Het lijkt bijna op een museum.

Teamleden krijgen de vrijheid om zelf helemaal los te gaan met het ontwerp van hun werkplekken.

Tech support zit op de begane grond. Hun werkplek is vaak bedekt met gereedschap en onderdelen waarmee ze werken.

Als teamleden even willen ontspannen, dwalen ze langs de verzamelde objecten. Gebrek aan inspiratie zal er dus nooit zijn!

 

Iedere week schrijven we een Werkplek van de week artikel voor NUzakelijk, onderdeel van nu.nl. Lees hier de versie van dit artikel op NUzakelijk.

 
Credits: Zyalt Waar gevonden?: 28-300.ru Photography

 To change this standard text, you have to enter some information about your self in the Dashboard -> Users -> Your Profile box.