Werkplek van de week: 22tracks – extended cut

Nederland telt talloze bijzondere werkplekken. Deze week: 22tracks in Amsterdam.

22tracks is een online jukebox met 22 op genre gesorteerde playlists van elk 22 nummers. Deze playlists worden gecureerd door ervaren DJs en experts uit Amsterdam, Brussel en Londen. De van oorsprong Nederlandse start-up maakt internationaal behoorlijk wat furore en heeft sinds kort een nieuw plekje in het centrum van Amsterdam.

22tracks heeft als doel mensen te introduceren met genres waar ze anders nooit naar geluisterd zouden hebben. Het begon als website, maar tegenwoordig is er ook een iphone app en onlangs nog een android app.

Het kantoor van 22tracks bestaat uit een grote werkplek en een lunchruimte. De keuken wordt met andere bedrijven gedeeld en er is ook een dak waarop het team van het uitzicht kan genieten.

Het pand waar het team van 22tracks zit werd gebouwd als staalfabriek. Toen staal plaats maakte voor een muziekacademie, kregen alle ruimtes geluidsdichte deuren. Omdat 22tracks het pand deelt met andere bedrijven, en omdat smaken verschillen, komen die deuren wel goed van pas.

 

 

Iedere week schrijven we een Werkplek van de week artikel voor NUzakelijk, onderdeel van nu.nl. Lees hier versie van dit artikel op NUzakelijk.

 


 To change this standard text, you have to enter some information about your self in the Dashboard -> Users -> Your Profile box.