Hartwerkers: John Nese’s Soda Pop Stop – een liefdevolle obsessie voor frisdrank

Frisdrank als symbool voor de Westerse Ziekte? Niet als het aan John Nese ligt. Deze man droomt al van kinds af aan over alles frisdrank. Nu heeft hij zijn eigen zaak en maakt hij soda pop eigenhandig tot iets heel bijzonders en waardevols.

In elk werk zit iets moois. Alles hangt af van hoe je er mee omgaat. John is één van onze helden omdat hij er een gezonde obsessie op na houdt en die op een prachtige manier uitdraagt. Met humor. Geniet van één van de leukste filmpjes die wij de afgelopen jaren hebben gezien, één van onze inspiratiebronnen voor onze net gelanceerde serie Hartwerkers.nl:

Mensen die doen waar ze oprecht gelukkig van worden. Vanuit passie en met liefde voor hun vak. Daarmee maken ze verschil. In hun werk en voor de mensen die er mee in aanraking komen. Meer weten? Check Hartwerkers.nl.

In samenwerking met Hemels van der Hart, met trots.

Nieuwsgierig naar de werkplek van John? Bekijk zijn bedrijfsprofiel: Soda Pop Stop op WOVOX.


 Mede-oprichter van WOVOX.com. Ik geloof dat het kan, een droombaan voor iedereen. Ik vind het leuk om verhalen die me inspireren te delen. En ik geniet van mensen die doen waar ze van houden. They are the change agents!