Hartwerkers: de gebroeders Mast, chocolademakers met baarden – en een missie

Brooklyn, New York kent een kleine werkplek waar chocolade van top tot teen, tot aan het inpakken toe, met de hand wordt gemaakt. Rick en Michael, a.k.a. The Mast Brothers, hebben hun vak tot kunst verheven. En zoals het hun naam betaamd, zijn ze nu ook maar aan het nadenken over hoe ze zelf hun cacao-bonen kunnen gaan halen. Met een zeilschip. Wow.

Deze korte film was één van onze inspiratiebronnen voor onze net gelanceerde serie Hartwerkers.nl. Geniet van hun verhalen, baarden en hip-hop moves, en probeer niet teveel op je toetsenbord te kwijlen!

Mensen die doen waar ze oprecht gelukkig van worden. Vanuit passie en met liefde voor hun vak. Daarmee maken ze verschil. In hun werk en voor de mensen die er mee in aanraking komen. Meer weten? Check Hartwerkers.nl.

In samenwerking met Hemels van der Hart, met trots.


 Mede-oprichter van WOVOX.com. Ik geloof dat het kan, een droombaan voor iedereen. Ik vind het leuk om verhalen die me inspireren te delen. En ik geniet van mensen die doen waar ze van houden. They are the change agents!