Hartwerkers: liefde voor werk in 3 minuten

Richard Zweekhorst was ooit hovenier. Nu doet hij aan ‘tuinieren in de buitencategorie’. In deze korte film deelt hij waarom. De eerste van een serie, samen met Hemels van der Hart, voor iedereen. Want we hebben allemaal een Hartwerker in ons. Enjoy!

Mensen die doen waar ze oprecht gelukkig van worden. Vanuit passie en met liefde voor hun vak. Daarmee maken ze verschil. In hun werk en voor de mensen die er mee in aanraking komen. Meer weten? Check Hartwerkers.nl.

In samenwerking met Hemels van der Hart, met trots.

Nieuwsgierig naar de werkplek van Richard? Bekijk zijn bedrijfsprofiel: Tuinen van Vroeger op WOVOX.


 Mede-oprichter van WOVOX.com. Ik geloof dat het kan, een droombaan voor iedereen. Ik vind het leuk om verhalen die me inspireren te delen. En ik geniet van mensen die doen waar ze van houden. They are the change agents!