Wat zou je je medewerkers geven, als alles mogelijk was?

Wij vroegen het de Beste Werkgevers van 2012. En we kregen een paar hele mooie antwoorden.


Wat zou je zelf geven?
Plaats je reactie hieronder: wie weet kunnen wij of iemand anders je helpen en wordt je wens bewaarheid!

Dit artikel maakt deel uit van een serie over Great Workplaces, in samenwerking met Great Place to Work. Omdat we het leuk en waardevol vinden om ideeën en verhalen over de Beste Werkgevers te delen. Benieuwd naar wie ze zijn? Bekijk en volg ze op WOVOX.com/greatplacetowork. Voor een korte indruk van de Beste Werkgeversuitreiking 2012, neem hier een kijkje.


 Mede-oprichter van WOVOX.com. Ik geloof dat het kan, een droombaan voor iedereen. Ik vind het leuk om verhalen die me inspireren te delen. En ik geniet van mensen die doen waar ze van houden. They are the change agents!


  • Natasja Hoex

    Vrijheid, want dan heb je alle mogelijkheden :-)

  • Richard

    Geef gewoon Vertrouwen!, je hoeft niets in te pakken en het zal geweldig uitpakken…