Beste Beste Werkgevers van 2012: jullie 9 uitreikingen, 3 winnaars en één groot feest met een korte indruk. Enjoy!

Op 12 april werden de Beste Werkgevers van 2012 bekendgemaakt. Wij mochten er bij zijn om het vast te leggen. Hieronder, in de tijd dat een eitje nog niet eens zacht gekookt is, een korte indruk: hatsekidee!

En er komt nog iets anders leuks aan: 46 organisaties, één vraag, wordt vervolgd!

Dit artikel maakt deel uit van een serie over Great Workplaces, in samenwerking met Great Place to Work. Omdat we het leuk en waardevol vinden om ideeën en verhalen over de Beste Werkgevers te delen. Benieuwd naar wie ze zijn? Bekijk en volg ze op WOVOX.com/greatplacetowork.


 Mede-oprichter van WOVOX.com. Ik geloof dat het kan, een droombaan voor iedereen. Ik vind het leuk om verhalen die me inspireren te delen. En ik geniet van mensen die doen waar ze van houden. They are the change agents!