Doe je mee? Leuk!

Hier wat dingen om je op weg te helpen…



Zet kwaliteit boven kwantiteit

We zien liever een aantal dingen met passie dan heel veel zonder inhoud. Een authentieke foto gemaakt met een mobiel is veel meer waard dan een onbeduidend studio shot van €1000. En filmpjes van 30 seconden die een glimlach tevoorschijn toveren vegen de vloer aan met gerepeteerde voorstellingen.
En wat verstaan we onder kwaliteit? Alles vanuit je hart: dat is meer poëzie dan alle marketing die je met geld kan kopen.

Jouw ervaring doet er toe

Wij vinden het leuk om te zien waar je werkt en hoe je dat ervaart. En ja, kleine dingen zijn ook belangrijk: fantastische, verdrietige, of blije verhalen komen soms uit de meest onwaarschijnlijke hoek. Dus als er een verhaal achter je koffiekop zit, top! Laat de kop zien en deel wat 'ie voor je betekente! (Foto’s en video’s van je werk en plek blijven natuurlijk ook leuk...)

Wees eerlijk

Gooi alles er uit als je wil; daar is WOVOX voor. En voel je vrij kritisch te zijn: misschien kan iemand er wat van leren. Maar wees eerlijk en oprecht (eigenlijk iets voor het leven vind je niet?). Lees ons zeer interessante Juridische spul voor meer informatie over eerlijkheid.

Wees echt

Een dating site werkt wanneer mensen laten zien wie ze zijn in plaats van wie ze willen zijn. Als je niet in een superdeluxe gebouw met marmeren plafonds werkt... (je snapt het wel). Laat je werkplek cultuur spreken, en vier 'em in al z'n glorie: lieflijk, stoffig, mooi, lelijk, echt!