Voor je deelplezier

Slechts sommige rechten voorbehouden

Content wil vrij zijn, en jij ook

Wij werken met Creative Commons zodat je kan delen wat je op WOVOX vindt. We vragen slechts dat je je aan een paar voorwaarden houdt.

Wat we (niet) mogen doen met je content

Elke keer dat je iets naar WOVOX upload of een recensie schrijft, zie je een Creative Commons Naamsvermelding-GeenAfgeleideWerken licentie naast je werk verschijnen: Creative Commons logo

Klinkt misschien ingewikkeld, maar betekent simpelweg het volgende: andere mensen & het WOVOX team mogen jouw content vrijelijk delen en hergebruiken, zelfs voor commerciële doeleinden, zolang 1) je er credits voor krijgt ('Naamsvermelding') en 2) het niet bewerkt wordt (‘Geen Afgeleide Werken’).

Wanneer het WOVOX team content upload dat toebehoort aan WOVOX, zie je het verschijnen met een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken licentie: Creative Commons logo. Zoals je ziet, bijna hetzelfde, met de bijkomende voorwaarde dat mensen de content niet voor commerciële doeleinden kunnen gebruiken zonder onze explcitieve schriftelijke toestemming.

Waarom Creative Commons?

Open toegankelijke en vrijelijk beschikbare informatie is essentieel voor een vrije maatschappij. Het verrijkt cultuur, geeft mensen een stem, inspireert tot actie en verbindt. En het stimuleert de grootste kunstenaars op de meest onwaarschijnlijke plekken. Creative Commons geeft je de middelen om dit mogelijk te maken; conventioneel auteursrecht doet dit niet.

Waarom deze licentie?

Beide licenties helpen ons bedrijfje te spelen (m.a.w.: wat geld te verdienen) en tegelijkertijd duidelijk te maken wat wij (andere gebruikers en het WOVOX team) wel en niet met je content mogen doen.

N.B.: als je waardevolle content hebt en deze graag wil delen op WOVOX maar onder een andere licentie: neem contact met ons op!

Gebruik zelf Creative Commons

Creative Commons is ontworpen om de wereld te redden van mislukt delen. Het staat voor voor een rijkere cultuur en geeft je de middelen om je creatieve werk de vrijheid te geven waar je zelf voor staat. Bezoek CreativeCommons.org voor meer informatie en check waar de Creative Commoners zelf hun ding doen.